Torr hud i vinter?

Vad är det värsta med vintern? Kylan, snön man måste skotta, mörkret eller någonting annat? Enligt min mening är det någonting annat. Under vintern blir det lätt väldigt torrt inomhus, vad gäller luften, någonting som kan vara mycket irriterande. Inte bara för ögonen, eller för andningen utan även också för huden. Vissa av oss är lite känsligare än andra, och det kan bli riktigt jobbigt. Luftfuktare hjälper en del, men det är inte alltid sådana finns på jobbet till exempel. Då gäller det att på olika sätt hålla ordning på sin hud, så den inte blir alldeles torr och narig.

Naturligt är bäst
Det finns mängder med olika hudvårdsprodukter på marknaden, men det bästa är om det är naturligt. Onlinebutiken Fina Mig är då en föregångare, då man siktar på att ha så mycket ekologiska hudvårdsprodukter och smink som möjligt. Det krävs faktiskt inte en massa konstiga kemikalier för att fixa bra hudvård. Dessutom, Fina Mig är också en mycket trevlig och personlig butik. Man är inte så stora att det lir opersonligt, utan det känns faktiskt som de verkligen bryr sig om alla kunder – inte minst genom de fina paket de skickar sina varor i.

Att butiken heter Fina Mig gör att det kanske känns mest som de säljer make-up, smink och liknande. Men så är inte fallet, så låt inte namnet lura er! De har så väldigt mycket mer i sitt sortiment. För den som har känslig hud så har de väldigt många bra märken. Så är du som jag en som vet att under vintern så kommer huden att fara illa så kan Fina Mig verkligen rekommenderas. Bra varor, bra priser och det känns som de verkligen bryr sig om mer än att bara tjäna pengar. En väldigt speciell butik i Dalarna helt enkelt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *