Nytt favoritmärke för makeup!

Hej kära bloggläsare! Jag måste bara tipsa er om mitt nya favoritmärke. Det är nämligen så att jag har köpt smink från Bare Minerals, och jag är så sjukt nöjd! Bare Minerals är något så häftigt som smink som är bra för huden, och det låter ju som något slags försäljningsknep som inte fungerar på riktigt – men det fungerar faktiskt på riktigt! Jag märker verkligen skillnad på min hud när jag använder den här makeupen. Produkterna passar alla hudtyper, även känslig och oren hy, och mineralerna i sminket har vårdande effekt som till exempel motverkar torr hud och hudirritationer. Det är helt enkelt ett vårdande smink som jobbar med huden istället för att täppa till den som smink annars kan göra.

Jag beställde från Fina Mig som har många Bare Minerals-produkter och dessutom riktigt bra priser. Det här är verkligen det bästa sminket jag någonsin har haft. Jag kan inte bli mer nöjd! Det är liksom så lätt så det känns knappt som att man har smink på sig. Det blir inte alls en sådan där trist yta som liksom förfaller under dagen, utan man känner sig bara fräsch. Jag har bland annat foundation, concealer och ögonskugga från Bare Minerals, och så passade jag på att köpa lite sminkborstar av märket också.

Så Bare Minerals är ett bra tips för er tjejer, och även för er killar faktiskt! Man behöver ju inte vara tjej för att bry sig om sitt utseende, och det här sminket har ett sådant naturligt utseende att jag skulle kunna tänka mig att det passar perfekt för killar som till exempel vill jämna ut hudtonen men absolut inte vill se sminkade ut. Och tjejer vill ju inte heller att den typen av smink ska synas – man vill ju att det ska se ut som att man har felfri hy naturligt. Med Bare Minerals kan man få det!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *