Hundklor och köksluckor

Jag älskar att ha hund men samtidigt är det inte helt utan sina små problem. Hundar har klor och även om man gör sitt bästa för att hålla efter och klippa dem så kommer de ändå att klösa en del. Ibland på saker och ting där de lämnar fula märken efter sig. Jag måste erkänna där att jag är lite luttrad och faktiskt inte märker smårispor längre. På sätt och vis är det mest charmigt och gör att möblerna ser mer ”levande” ut, som möbler som används och inte bara står där som prydnad. Men ibland så blir resultatet mindre lyckat. De flesta hundar är faktiskt inte konstnärer!

Mitt stackars kök
Det är bara några år sedan jag skaffade mina nya köksluckor, och jag har ingenting att klaga på egentligen. Snygga och funktionella, samtidigt som de är hållbara. Problemet är att jag valde lite fel när jag valde köksluckor. Jag valde köksluckor med fanér och det var nog inte helt rätt. Hundrackan har rispat en hel del på de längst ner och några av dem ser inte helt bra ut. Så det är bara att byta, men den här gången till köksluckor i laminat, träimitation så att de fortfarande passar in. Laminat är tåligare mot hundklor. Laminat är också rätt så billigt, och eftersom jag inte behöver byta ut alla så kommer det inte att kosta så mycket.

mälarkök

Eftersom jag var (och är) nöjd med de köksluckor jag köpte senast så använder jag samma tillverkare, Mälarkök. Det gör också att det blir enklare att matcha de nya i utseende med de jag redan har. Jag skulle också här vilja ge ett råd till hundägare att inte göra samma misstag som jag, utan direkt köpa köksluckor som tål att hundarna är lite tuffa mot dem! Det kommer spara pengar, kan jag garantera.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *