Dags att byta garageport

När vi köpte vårt hus var det i behov av en del renoveringar, och nu när det mesta är klart både invändigt och utvändigt är det dags att börja titta på garaget. Garaget i sig är det inga stora fel på, men den nuvarande garageporten lämnar en hel del att önska. Den är inte speciellt vacker och den är också ganska trög att öppna. Dessutom misstänker vi att den inte skulle vara speciellt svår att ta sig in genom för en tjuv…

Så vi har alltså börjat titta efter en ny garageport, och det vi har fastnat för är Sandöporten som har ett stort utbud av garageportar. I dagsläget har vi en vipport, men vi funderar på att byta till en så kallad takskjutport istället. Det finns också en port som heter PRIME som ser intressant ut. Vi skulle älska att ha en automatisk port så att man slipper använda handkraft för att öppna. Vi har kämpat med den här tunga porten så länge nu, så även om en ny garageport som gick lättare att öppna skulle vara ett stort kliv framåt så vill vi nog ändå lyxa till det och slippa öppnandet helt och hållet.

Det som känns bra med just Sandöporten är att man får välja mycket själv hur man vill att garageporten ska se ut. När det gäller ytstrukturen och färgen så har man stora möjligheter att göra porten riktigt personlig och få en port som verkligen matchar huset (eller som sticker ut om man hellre vill det). Dessutom håller garageportarna från Sandöporten väldigt hög kvalitet – de har till exempel väldigt låga u-värden, vilket betyder att de isolerar väldigt bra – och priserna är också överkomliga.

Ska man köpa en ny garageport så är det ju kvalitet man ska satsa på, men det behöver inte betyda att man ska betala överpriser. Sandöporten har kvalitet till konkurrenskraftiga priser, och det är precis det vi är ute efter.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *