Att arrangera tävlingar

När det gäller att planera så tror jag inte att det är möjligt att planera för mycket. Det finns alltid saker som kommer att behöva ordnas, oavsett hur väl förberedd man än må vara, och det är en utmaning. Men för att kunna hantera dessa delar av tävlingsplanering så måste man kunna ha en stabil och säkert grund att stå på. Det finns mängder av olika smarta och fiffiga eventverktyg där ute, speciellt nätbaserade, som verkligen underlättar vardagen och planeringen för den som står som arrangör. Jag vet, för jag har ett antal tävlingsplaneringar bakom mig och det är verkligen guld värt att detta finns.

competition dog
En gammal bild jag hittade i arkivet från en tävling :)

Enkelt att förstå
Det jag gillar allra mest med dessa onlinebaserade verktyg för eventplanering är att de är så otroligt lätta att använda och förstå sig på. De är också utformade på sätt som gör att man kan plocka russin ur kakan och enbart använda sig av de delar som är relevant för en själv. Det blir som att man genom ett stort register av tjänster skräddarsyr sitt eget sätt att använda tjänsten på, som kan vara helt olikt någon annans sätt att använda den på. Det är helt enkelt öppet för att vara kreativ och väldigt personlig i sitt sätt att planera inför exempelvis tävlingar och det har verkligen charmat mig.

En annan sak som jag tycker är otroligt bra är hur dessa verktyg kan samla och strukturera deltagare på ett snyggt och enkelt sätt, samtidigt som det ger deltagare en möjlighet att också registrera sig på den aktuella händelsen. Man kan sedan också få lätt och smidig tillgång till det var man än är, då det går att använda dessa tjänster både på telefoner och datorer. Så att planera för tävlingar, events och alla andra möjliga tillställningar har helt enkelt aldrig varit enklare än det är nu!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *